Estem d’aniversari!

El 2023 és un any important per a nosaltres: celebrem 50 anys.

Un fet històric que ha estat possible gràcies a la teva confiança.

Gràcies als nostres clients; generacions que han passat de pares a fills/es, podem seguir endavant entrellaçant anys; teixint la nostra història. Una història que volem compartir amb tu mitjançant records fotogràfics, retalls de premsa i paraules que descriuen els bonics moments viscuts durant aquests 50 anys.

Gràcies per ser-hi.

I esperem seguir celebrant anys al teu costat!

50 anys teixint la nostra història
1973

10 · 03 · 1973

Obrim la 1a botiga.

L’Annie Josette Barbaste Rigole i el seu marit van obrir la primera botiga Ridox decoració al centre de Sant Cugat del Vallès, concretament al carrer Valldoreix 45. Un negoci familiar que va començar venent cortines i instal·lant moquetes i parquet.

1984

1984

Reformem la 1a botiga.

Durant aquest any vam decidir reformar la botiga i aconseguir que l’exterior destaqués per la seva originalitat. Els dos aparadors amb vidreres de forma rodona i ovalada es van envoltar de panells d’encadellat de fusta. Un resultat bonic i càlid per a tots els santcugatencs i santcugatenques.

1986

24 · 02 · 1986

Som portada del TOT Sant Cugat.

El nostre aparador d’hivern va ser portada del setmanal nº 13 TOT Sant Cugat. Un mitjà d’informació local de referència a la ciutat que va nèixer l’any 1985.
L’aparador va ser escollit com a imatge de portada per haver guanyat el 1er premi del Concurs d’aparadors.

1992

25 · 07 · 1992

Creem l’aparador més olímpic.

Amb motiu dels JJ.OO de Barcelona 92 vam decorar els nostres aparadors amb les anelles, banderes i la mítica flama que l’exitosa celebració va utilitzar. Una decoració que sempre romandrà entre nosaltres.

1994

1994

Guanyem el 1er premi del XIVè Concurs d’aparadors.

TOT Sant Cugat va comunicar als seus lectors i lectores que haviem guanyat el 1er premi del XIVè Concurs d’aparadors de la Festa Major. Un concurs en el qual van participar 34 aparadors i vam ser premiats amb 100.000 pessetes i un trofeu atorgat per l’Ajuntament de Sant Cugat.

1995

22 · 06 · 1995

RIDOX i Xina es fusionen.

Els nostres aparadors tracten de temàtiques diferents perquè volem jugar amb la creativitat i aconseguir cridar l’atenció dels viandants. I un tema amb el qual sempre aprenem és el cultural. Viatjar a nous continents com l’asiàtic.
Durant aquest estiu, vam voler transportar-nos a Xina i reflectir la seva cultura mitjançant les nostres teles, colors i formes. Amb el vermell com a predominant, la botiga va ser un autèntic espai xinès que convidava a la tranquil·litat i saber fer d’aquesta cultura tan ancestral.

1995

07 · 07 · 1995

Apareixem al TOT Sant Cugat.

Decidim publicar un petit anunci al TOT Sant Cugat amb la fotografia d’un dels nostres aparadors anuals. Ens encanta tenir presència a la revista setmanal de la ciutat que té una gran distribució.

1997

21 · 02 · 1997

Annie Josette parla al TOT Sant Cugat.

En aquest article l’Annie Josette explica els seus inicis i com van aconseguir treballar per als fills dels seus clients fidels: “És un orgull per a nosaltres decorar les cases per a la segona generació de famílies. La millor publicitat la fan sempre els nostres clients.”

2000

25 · 12 · 2000

Decorem els nostres aparadors nadalencs.

Ens encanta decorar els nostres aparadors i, en aquesta ocasió, vam crear un disseny minimal i luminós que brillés per si sol. Deixar fluir la imaginació, crear i arrencar un somriure nadalenc als ciutadans i ciutadanes.

2001

28 · 06 · 2001

Benvinguts/des al Circus RIDOX!

Per a la Festa Major de Sant Cugat vàrem ambientar la nostra botiga amb un estil circense, plena de color i de grans teles que simulessin l’entrada a una carpa. Uns aparadors que no van deixar indiferent a ningú i que recordem amb alegria.

2001

20 · 12 · 2001

Aconseguim el 1er premi del 21è Concurs d’aparadors.

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa ens va atorgar el 1er Premi en el 21è Concurs d’aparadors del municipi. Aquesta vegada, la nostra idea va ser crear un arbre de Nadal amb les bosses de paper de la botiga. Un arbre coronat per un gran llaç format amb una tela blanca i vermella.

2003

11 · 12 · 2003

Creem un arbre nadalenc per a totes les butxaques.

El diari de Sant Cugat va publicar un article parlant de les compres nadalenques, concretament dels preus d’elements decoratius com el pessebre i dels avets que il·luminen totes les llars. Nosaltres, en aquesta época de crisi i tan complicada per al comerç, vam crear un arbre amb runa, maons recollits a les obres del carrer i amb una mica de purpurina. Una idea creativa apte per a totes les butxaques i que transmetia les dificultats en les quals ens trobàvem tots i totes.

2004

22 · 12 · 2004

Obtenim el 1er premi de la 23a edició del Concurs d’aparadors.

La Cambra de Comerç de Terrassa ens va lliurar el primer premi en el 23è Concurs d’aparadors d’hivern per la nostra decoració. I novament, felicitat absoluta! Aquesta vegada els teixits blancs, transparents i amb textura van interpretar els avets nevats i gèlids que podem trobar per les muntanyes catalanes. I per no perdre la tradició, el pessebre i l’estrella estaven presents com a elements nadalencs.

2005

21 · 06 · 2005

Inaugurem l’estiu!

Arriba la calor, les ganes de mar i de relax i creem aquest ambient en els nostres aparadors. Combinant diferents teles càlides i amb detalls estiuencs com peixos aconseguim dos aparadors plens de natura, descans i que et transporten a un estiu d’insomni.

2006

26 · 06 · 2006

Arriba el modernisme català a la nostra botiga.

Quin motiu podria ser més meravellós que transformar RIDOX amb el modernisme català? Recordant obres com el Parc Güell o la Casa Batlló, vam inundar l’espai de teles amb detalls modernistes vegetals i naturals. Fins i tot, els nostres vestits els vam confeccionar amb aquest moviment per anar en concordança amb els aparadors.

2008

16 · 06 · 2008

Construïm un temple romà.

Poder transmetre qui som i què fem amb els nostres aparadors permet que les persones ens coneguin i puguin veure el ventall de teles d’interior i exterior que tenim. Tot el que imaginis per vestir el teu espai. I, en aquesta ocasió, vam convertir la botiga en un impressionant temple romà!

2012

2012

Traslladem la nostra botiga.

A mitjans de 2012 ens vam traslladar al carrer Doctor Murillo 2. Una botiga àmplia i farcida de teles per seguir oferint el millor de nosaltres. Les dues vidreres mantenien la forma rodona i ovalada, però en aquesta ocasió metàl·liques. Un estil modern i fresc amb el detall de la nostra marca RIDOX a peus de carrer per ser visible per a tothom.

2013

2013

Premis Sant Cugat Comerç.

Sant Cugat Comerç, associació de comerciants que va nèixer l’any 2012, ens va premiar per formar-hi part i ser un comerç involucrat amb la ciutat. RIDOX sempre s’ha mostrat actiu i participatiu per contribuir al desenvolupament econòmic i social de Sant Cugat del Vallès.

2019

2019

Ens desplacem al carrer Sant Jordi.

Després de 7 anys aproximadament al carrer Doctor Murillo, ens vam desplaçar uns metres per crear la nostra botiga al carrer Sant Jordi 39. L’ubicació actual de RIDOX. Un showroom càlid i proper en el qual disposem d’una extensa col·lecció de catàlegs de fabricants especialitzats.

2020

2020

Aparadors vestits amb elegància.

Per no perdre les bones costums, els nostres aparadors sempre han estat decorats amb elegància i mostrant les novetats més exclusives. Amb un estil adaptat als temps actuals, sempre hem volgut donar a conèixer els nostres productes de referència i donar protagonisme a la bellesa de les nostres teles. Que els teus ulls captin tots els detalls de la botiga.

2020

15 · 06 · 2020

La Natàlia parla a Flash Magazine.

La Natàlia Roca, segona generació de RIDOX, explica a la revista Flash Magazine com vestir els exteriors de les cases en època estival. Consells i recomanacions per sentir-se a gust i gaudir plenament dels espais exteriors.

2021

13 · 06 · 2021

Vestim amb cortines l’exterior dels teus somnis.

Per donar a conèixer la importància de les cortines a l’exterior de les llars, la Natàlia va aparèixer en el número estiuenc de Flash Magazine. Va explicar les opcions que existeixen per vestir l’espai més emprat a l’estiu i aconseguir un exterior còmode i personalitzat. L’equip de RIDOX t’ajuda a fer realitat la teva idea, confeccionar-la i instal·lar-la amb un procés ràpid i de qualitat.

2021

2021

Reinterpretem el Nadal.

Perquè en la senzillesa es troben els detalls, l’equip de RIDOX va reinterpretar l’arbre de Nadal deixant la seva empremta. Una estructura de ferro amb forma d’espiral decorada amb boles de fil de diferents colors. Tonalitats hivernals que es complementaven amb els teixits que també vestien l’aparador principal.

2022

14 · 02 · 2022

Obrim la nostra 2a botiga a Vilanova i la Geltrú.

A principis d’any i amb molta il·lusió vam obrir les nostres portes a Vilanova i la Geltrú. Concretament al Carrer Sant Pau 1. Un nou showroom i botiga al cor de la ciutat per oferir servei tèxtil a tot el Garraf i Penedès. Volem que la llarga experiència de RIDOX també tingui el seu espai en altres racons catalans.

2023

2023

50 anys teixint la nostra història.

El 2023 és un any molt important per a nosaltres: celebrem els 50 anys de RIDOX! Un fet històric que ha estat possible gràcies a la teva confiança. Gràcies als nostres clients; generacions que han passat de pares a fills/es, seguim endavant oferint assessorament en l’estil de confecció, acompanyament en la selecció del disseny i de la tela, coordinació del projecte, confecció de les peces (cortines, tapissats…), instal·lació i supervisió i, una atenció personalitzada per a què els teus somnis es facin realitat.
I per comunicar el nostre aniversari hem creat el logotip dels 50 anys que s’entrellaça com si d’un fil es tractés amb la nostra marca RIDOX.
Perquè hem arribat fins aquí entrellaçant anys; teixint la nostra història.

 • 1973

  10 · 03 · 1973

  Obrim la 1a botiga.

  L’Annie Josette Barbaste Rigole i el seu marit van obrir la primera botiga Ridox decoració al centre de Sant Cugat del Vallès, concretament al carrer Valldoreix 45. Un negoci familiar que va començar venent cortines i instal·lant moquetes i parquet.

 • 1984

  1984

  Reformem la 1a botiga.

  Durant aquest any vam decidir reformar la botiga i aconseguir que l’exterior destaqués per la seva originalitat. Els dos aparadors amb vidreres de forma rodona i ovalada es van envoltar de panells d’encadellat de fusta. Un resultat bonic i càlid per a tots els santcugatencs i santcugatenques.

 • 1986

  24 · 02 · 1986

  Som portada del TOT Sant Cugat.

  El nostre aparador d’hivern va ser portada del setmanal nº 13 TOT Sant Cugat. Un mitjà d’informació local de referència a la ciutat que va nèixer l’any 1985.
  L’aparador va ser escollit com a imatge de portada per haver guanyat el 1er premi del Concurs d’aparadors.

 • 1992

  25 · 07 · 1992

  Creem l’aparador més olímpic.

  Amb motiu dels JJ.OO de Barcelona 92 vam decorar els nostres aparadors amb les anelles, banderes i la mítica flama que l’exitosa celebració va utilitzar. Una decoració que sempre romandrà entre nosaltres.

 • 1994

  1994

  Guanyem el 1er premi del XIVè Concurs d’aparadors.

  TOT Sant Cugat va comunicar als seus lectors i lectores que haviem guanyat el 1er premi del XIVè Concurs d’aparadors de la Festa Major. Un concurs en el qual van participar 34 aparadors i vam ser premiats amb 100.000 pessetes i un trofeu atorgat per l’Ajuntament de Sant Cugat.

 • 1995

  22 · 06 · 1995

  RIDOX i Xina es fusionen.

  Els nostres aparadors tracten de temàtiques diferents perquè volem jugar amb la creativitat i aconseguir cridar l’atenció dels viandants. I un tema amb el qual sempre aprenem és el cultural. Viatjar a nous continents com l’asiàtic.
  Durant aquest estiu, vam voler transportar-nos a Xina i reflectir la seva cultura mitjançant les nostres teles, colors i formes. Amb el vermell com a predominant, la botiga va ser un autèntic espai xinès que convidava a la tranquil·litat i saber fer d’aquesta cultura tan ancestral.

 • 1995

  07 · 07 · 1995

  Apareixem al TOT Sant Cugat.

  Decidim publicar un petit anunci al TOT Sant Cugat amb la fotografia d’un dels nostres aparadors anuals. Ens encanta tenir presència a la revista setmanal de la ciutat que té una gran distribució.

 • 1997

  21 · 02 · 1997

  Annie Josette parla al TOT Sant Cugat.

  En aquest article l’Annie Josette explica els seus inicis i com van aconseguir treballar per als fills dels seus clients fidels: “És un orgull per a nosaltres decorar les cases per a la segona generació de famílies. La millor publicitat la fan sempre els nostres clients.”

 • 2000

  25 · 12 · 2000

  Decorem els nostres aparadors nadalencs.

  Ens encanta decorar els nostres aparadors i, en aquesta ocasió, vam crear un disseny minimal i luminós que brillés per si sol. Deixar fluir la imaginació, crear i arrencar un somriure nadalenc als ciutadans i ciutadanes.

 • 2001

  28 · 06 · 2001

  Benvinguts/des al Circus RIDOX!

  Per a la Festa Major de Sant Cugat vàrem ambientar la nostra botiga amb un estil circense, plena de color i de grans teles que simulessin l’entrada a una carpa. Uns aparadors que no van deixar indiferent a ningú i que recordem amb alegria.

 • 2001

  20 · 12 · 2001

  Aconseguim el 1er premi del 21è Concurs d’aparadors.

  La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa ens va atorgar el 1er Premi en el 21è Concurs d’aparadors del municipi. Aquesta vegada, la nostra idea va ser crear un arbre de Nadal amb les bosses de paper de la botiga. Un arbre coronat per un gran llaç format amb una tela blanca i vermella.

 • 2003

  11 · 12 · 2003

  Creem un arbre nadalenc per a totes les butxaques.

  El diari de Sant Cugat va publicar un article parlant de les compres nadalenques, concretament dels preus d’elements decoratius com el pessebre i dels avets que il·luminen totes les llars. Nosaltres, en aquesta época de crisi i tan complicada per al comerç, vam crear un arbre amb runa, maons recollits a les obres del carrer i amb una mica de purpurina. Una idea creativa apte per a totes les butxaques i que transmetia les dificultats en les quals ens trobàvem tots i totes.

 • 2004

  22 · 12 · 2004

  Obtenim el 1er premi de la 23a edició del Concurs d’aparadors.

  La Cambra de Comerç de Terrassa ens va lliurar el primer premi en el 23è Concurs d’aparadors d’hivern per la nostra decoració. I novament, felicitat absoluta! Aquesta vegada els teixits blancs, transparents i amb textura van interpretar els avets nevats i gèlids que podem trobar per les muntanyes catalanes. I per no perdre la tradició, el pessebre i l’estrella estaven presents com a elements nadalencs.

 • 2005

  21 · 06 · 2005

  Inaugurem l’estiu!

  Arriba la calor, les ganes de mar i de relax i creem aquest ambient en els nostres aparadors. Combinant diferents teles càlides i amb detalls estiuencs com peixos aconseguim dos aparadors plens de natura, descans i que et transporten a un estiu d’insomni.

 • 2006

  26 · 06 · 2006

  Arriba el modernisme català a la nostra botiga.

  Quin motiu podria ser més meravellós que transformar RIDOX amb el modernisme català? Recordant obres com el Parc Güell o la Casa Batlló, vam inundar l’espai de teles amb detalls modernistes vegetals i naturals. Fins i tot, els nostres vestits els vam confeccionar amb aquest moviment per anar en concordança amb els aparadors.

 • 2008

  16 · 06 · 2008

  Construïm un temple romà.

  Poder transmetre qui som i què fem amb els nostres aparadors permet que les persones ens coneguin i puguin veure el ventall de teles d’interior i exterior que tenim. Tot el que imaginis per vestir el teu espai. I, en aquesta ocasió, vam convertir la botiga en un impressionant temple romà!

 • 2012

  2012

  Traslladem la nostra botiga.

  A mitjans de 2012 ens vam traslladar al carrer Doctor Murillo 2. Una botiga àmplia i farcida de teles per seguir oferint el millor de nosaltres. Les dues vidreres mantenien la forma rodona i ovalada, però en aquesta ocasió metàl·liques. Un estil modern i fresc amb el detall de la nostra marca RIDOX a peus de carrer per ser visible per a tothom.

 • 2013

  2013

  Premis Sant Cugat Comerç.

  Sant Cugat Comerç, associació de comerciants que va nèixer l’any 2012, ens va premiar per formar-hi part i ser un comerç involucrat amb la ciutat. RIDOX sempre s’ha mostrat actiu i participatiu per contribuir al desenvolupament econòmic i social de Sant Cugat del Vallès.

 • 2019

  2019

  Ens desplacem al carrer Sant Jordi.

  Després de 7 anys aproximadament al carrer Doctor Murillo, ens vam desplaçar uns metres per crear la nostra botiga al carrer Sant Jordi 39. L’ubicació actual de RIDOX. Un showroom càlid i proper en el qual disposem d’una extensa col·lecció de catàlegs de fabricants especialitzats.

 • 2020

  2020

  Aparadors vestits amb elegància.

  Per no perdre les bones costums, els nostres aparadors sempre han estat decorats amb elegància i mostrant les novetats més exclusives. Amb un estil adaptat als temps actuals, sempre hem volgut donar a conèixer els nostres productes de referència i donar protagonisme a la bellesa de les nostres teles. Que els teus ulls captin tots els detalls de la botiga.

 • 2020

  15 · 06 · 2020

  La Natàlia parla a Flash Magazine.

  La Natàlia Roca, segona generació de RIDOX, explica a la revista Flash Magazine com vestir els exteriors de les cases en època estival. Consells i recomanacions per sentir-se a gust i gaudir plenament dels espais exteriors.

 • 2021

  13 · 06 · 2021

  Vestim amb cortines l’exterior dels teus somnis.

  Per donar a conèixer la importància de les cortines a l’exterior de les llars, la Natàlia va aparèixer en el número estiuenc de Flash Magazine. Va explicar les opcions que existeixen per vestir l’espai més emprat a l’estiu i aconseguir un exterior còmode i personalitzat. L’equip de RIDOX t’ajuda a fer realitat la teva idea, confeccionar-la i instal·lar-la amb un procés ràpid i de qualitat.

 • 2021

  2021

  Reinterpretem el Nadal.

  Perquè en la senzillesa es troben els detalls, l’equip de RIDOX va reinterpretar l’arbre de Nadal deixant la seva empremta. Una estructura de ferro amb forma d’espiral decorada amb boles de fil de diferents colors. Tonalitats hivernals que es complementaven amb els teixits que també vestien l’aparador principal.

 • 2022

  14 · 02 · 2022

  Obrim la nostra 2a botiga a Vilanova i la Geltrú.

  A principis d’any i amb molta il·lusió vam obrir les nostres portes a Vilanova i la Geltrú. Concretament al Carrer Sant Pau 1. Un nou showroom i botiga al cor de la ciutat per oferir servei tèxtil a tot el Garraf i Penedès. Volem que la llarga experiència de RIDOX també tingui el seu espai en altres racons catalans.

 • 2023

  2023

  50 anys teixint la nostra història.

  El 2023 és un any molt important per a nosaltres: celebrem els 50 anys de RIDOX! Un fet històric que ha estat possible gràcies a la teva confiança. Gràcies als nostres clients; generacions que han passat de pares a fills/es, seguim endavant oferint assessorament en l’estil de confecció, acompanyament en la selecció del disseny i de la tela, coordinació del projecte, confecció de les peces (cortines, tapissats…), instal·lació i supervisió i, una atenció personalitzada per a què els teus somnis es facin realitat.
  I per comunicar el nostre aniversari hem creat el logotip dels 50 anys que s’entrellaça com si d’un fil es tractés amb la nostra marca RIDOX.
  Perquè hem arribat fins aquí entrellaçant anys; teixint la nostra història.

Showroom Sant Cugat
C/Sant Jordi 39
Sant Cugat del Vallès
936 744 300
Showroom Vilanova
C/Sant Pau 1
Vilanova i la Geltrú
934 717 823
Disseny web: lablanca studio / nom